Hjem
til forsiden
Galleri
se våre bilder
Tjenester
vi tilbyr
Om oss
hvem er vi
Hjem
til forsiden
Galleri
se våre bilder
Tjenester
vi tilbyr
Om oss
hvem er vi

Innramming

Bildeforum tilbyr alt innen innramming. Vi kan også bistå med forgylling og reparasjon av gamle gipsrammer. Kom innom Bildeforum og vi gir deg en vurdering av jobben samt kostnadsoverslag.

Innramming er et håndverk som krever opplæring, erfaring og dyktighet. Innehaver av Bildeforum har over 25 års erfaring i dette arbeidet

Passepartout

Riktig type passepartout er like viktig som selve rammen for å fremheve et bildes kvalitet. Bildeforum kan bistå med valg av passepartout og vi fører et godt utvalg av ulike typer kartong.

Glass

Glass til innramming er et valg mellom to typer glass. Vanlig glass, som gir reflekser eller AR/ Artglass. AR glass koster mer, men er tilnærmet fritt for reflekser (fremstår nesten usynlig!). AR glass gir også bildet god UV-beskyttelse noe som er viktig for å forhindre bleking. Vanlig glass gir ikke UV-beskyttelse. Bildeforum anbefaler deg å komme innom butikken så vi kan demonstrere forskjellen på vanlig glass og AR/ Artglass.

Speil

Bildeforum fører et godt utvalg av ulike typer speil.

Rammelister

Bildeforum har det meste av ulike typer rammelister. Det vi ikke har på lager kan bestilles. Du kan se alle typer lister på vår nettside. Alle rammelister er kvalitetslister fra leverandørene InterArt og Larson-Juhl.

Oppspenning

Oppspenning av bilder/ lerret på blindramme kan være plundrete hvis man ikke har erfaring og riktig type verktøy. Vi har begge deler. Store eller små formater - Bildeforum tar jobben.

Oppklebing

Å lime et bilde på papp eller annen type bakplate må gjøres riktig hvis resultatet skal bli pent og varig. Bulker og skader oppstår lett hvis man jobber feil. Type lim, bakplate og ikke minst håndlag/ kunnskap er viktig. La oss gjøre jobben så er du garantert et pent og varig resultat uansett størrelse på bildet.

Objektinnramming

Objektinnramming er innramming av tredimensjonale objekter. For eksempel en barnesko, en premiepokal, en lekebil eller en annen gjenstand det knytter et kjært minne til. Vårt rammeverksted fikser jobben.

Spesialpassepartout

Spesialpassepartout er spesialtilskåret/ tilpasset passepartout. Muligheten for kompliserte utskjæringer er forbausende. Motivutskjæringer og ulike mønster kan som regel skjæres ut i passepartoutkartong. Kom innom butikken og vi viser deg gjerne mulighetene.

Ferdigrammer

Bildeforum fører et bredt utvalg av rimelige ferdigrammer. Mange størrelser og variert utseende.

Kunstgalleri

Se vår kunst, du kan søke på kunstner, farger, størrelse m.m.

Se et stort utvalg av våre bilder

Du kan søke på kunstner, farger, størrelse m.m.

Se et stort utvalg av våre bilder
Nettsiden er utviklet av Cornice AS